Susține

Bucureștiul Pregătit

ACUM ESTE

MOMENTUL SĂ NE PREGĂTIM.

 

Trimite SMS cu textul

ACUM la 8845

și donează 2 EURO lunar*

 

*detalii despre TVA, rețea și oprirea donației în josul paginii

Donează cu cardul

Un cutremur apare de trei ori într-un secol. Crezi că avem timp.
Primăria crede că are timp să consolideze clădirile, DSU crede că are timp să-și facă stocuri de urgență, IGSU crede că are timp să pregătească suficienți voluntari salvatori, Ministerul Dezvoltării crede că are timp să schimbe legislația, oamenii cred că au timp să se mobilizeze repede după un dezastru.

Noi nu ne bazăm pe timp. Noi avem un plan de acțiune. Avem doar nevoie de sprijinul tău să îl îndeplinim. În doi ani, am finanțat 7 organizații cu €200.000. În 2021, avem nevoie de 55.000 de donatori noi și de încă €150.000 pentru a continua.

Donează pentru Bucureștiul Pregătit și ajută-ne să finanțăm mai departe organizații care ne vor ajuta în caz de cutremur.


      Alege suma pe care dorești să o donezi.

    Sponsorizează Bucureștiul Pregătit!

    Fundația Comunitară București caută donatori strategici pentru fondul Bucureștiul Pregătit, astfel încât să putem finanța proiecte care reduc pierderile în caz de cutremur sau alte dezastre majore.

    Va fi problema tuturor, de aceea căutăm mai mulți parteneri, nu un singur sponsor. Planul nostru are nevoie de o investiție anuală totală de 250.000 – 300.000 euro, formată din donații de 30.000 euro.

    Scrie-ne să stabilim termenii colaborării: office@fundatiacomunitarabucuresti.ro