CINE SUNTEM

Programul Bucureștiul Pregătit, inițiat de Fundația Comunitară București, pune împreună resurse private pentru ca subiectul cutremurului și capacitatea tuturor de a se pregăti pentru el să urce pe agenda publică, la un nivel care să facă diferența.

Știm că nimeni nu poate opri venirea unui cutremur. Și că, din finanțări private, nu putem consolida sutele de clădiri vulnerabile care s-ar putea prăbuși. Dar facem ceea ce știm bine, din primii opt ani de viață ai fundației. Aducem comunitatea împreună, să vorbim despre problemă și să găsim soluții. Strângem resurse de la companii și oameni obișnuiți, ca să creștem inițiativele din domeniu. Și vom cere autorităților publice să facă partea lor din munca de pregătire.

Programul Bucureștiul Pregătit este o schimbare de paradigmă pentru Fundația Comunitară București. E prima oară când ne asumăm o misiune care merge dincolo de construcția de comunități în care ne simțim ca acasă, înspre un domeniu complicat.

Despre Fundația Comunitară București

În opt ani de activitate, am adunat fonduri de la companii și donatori individuali și am finanțat peste 414 de proiecte și burse din București și Ilfov. Suma pe care am investit-o împreună în orașul nostru este de peste 1,5 milioane de euro (7,09 milioane de lei).

Nu suntem singuri. Fundația Comunitară București este parte dintr-o mișcare globală, alături de alte 17 fundații comunitare din România și peste 2.000 în întreaga lume.

Pentru încă și mai multe noutăți și povești, vizitează-ne pe www.fundatiacomunitarabucuresti.ro sau pe pagina de Facebook.

Credit foto: Matei Sumbasacu, Re:rise